Szintetika

Rúdkarnisok


Olyan enteriőrökbe javasoljuk, ahol a karnis maga is egyedi dizájnelemként jelenik meg: dekoratív és stílust teremt. A rúdkarnisok lelkét a különleges színek mellett a végzárók adják, melyek gazdag formavilágban elérhetők. Választékunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő végzárót, akár klasszikus, akár modern vonalon.

Szín

Szélesség

0cm 600cm

Terhelhetőség

Rögzítés lehetséges módja

Függöny felhelyezésének módja

Anyag

Egyedi méret

Sínek lehetséges száma

Hajlítás

Mozgatás módja

Saroktoldás

Toldás

Motivo

Nagyfokú variálhatóság, kétféle választható felület, mutatós tartozékok, négy elérhető szín, kedvező ár. Ezek jellemzik a Motivo karnist, amivel biztosan megtalálja az ablakához illő megoldást.


Elegante Start

Elegante profil Motivo tartóval és végzáróval. Ez a karnis egyszerre ötvözi az Elegante minimalista megjelenését, a Motivo praktikusságát és kedvező árát.


Elegante

Szálcsiszolt, egysínes, letisztult megjelenésű prémium karnisunk a modern enteriőrök megkerülhetetlen tartozéka. Számos extra és végiggondolt megoldás tette a karnisok királyává.


DecoLino

Két sín, hajlított előlap, nyolc különböző színvariáció, letisztult, modern formavilág, praktikusság, kiváló ár-érték arány. Így teszi otthonát a DecoLino különlegessé.


Tractus

Egyedi zsinórvezetős kialakítása miatt nem lehetetlen még a nehéz függönyök zsinóros mozgatása sem a Tractus karnissal. Robusztus megjelenése és masszív csúszkái a benne megbúvó elemi erő kivetülései.


Altus

Egysínes, bástyaívben hajlítható karnis, amit könnyű függönyökhöz javasolunk. Magas, fehér, sima látható felülete miatt elsősorban fali rögzítéssel ajánljuk.


Plus

Egysínes, tépőzáras, bástyaívben hajlítható karnis. Könnyű függönyökhöz és drapériákhoz ajánljuk.


Flexi

Rendkívül sokrétűen használható egysínes, bástyaívben és boltívben egyaránt hajlítható karnis, amelyet igény szerint akár zsinórozva is elkészítünk. Könnyű függönyökhöz ajánljuk.


Projekt

Kétsínes, stabil, a mennyezeten alig látható. Kedvező ára és zsinórozhatósága miatt kifejezetten kedvelt karnis, amit könnyű és közepesen nehéz függönyökhöz ajánlunk.

Twist

Forgatható, kétpályás és hárompályás oldallal szerelhető, stabil, a mennyezeten alig látható. Kedvező ára miatt kifejezetten kedvelt karnis, amit könnyű és közepesen nehéz függönyökhöz ajánlunk.


Classic motoros karnis

Motoros karnisainkat egyedi méretre gyártjuk. A motort több módon lehet vezérelni: hagyományos fali kapcsolóval, rádiós távirányítóval és okos alkalmazással is.


Professional motoros karnis

Motoros karnisainkat egyedi méretre gyártjuk. A motort több módon lehet vezérelni: hagyományos fali kapcsolóval, rádiós távirányítóval és okos alkalmazással is.


Zsinóros sík raffroló

A zsinóros sík raffroló egy egyszerűbb szerkezet, a nevéből adódóan zsinór segítségével mozgatható a textil. Könnyű textilekhez és kis belmagasság mellett ajánljuk.


Zsinóros XL sík raffroló

A zsinóros XL sík raffroló szélesebb ablakok esetében ajánlott, hiszen az alkatrészeit is a nagyobb igénybevétel szerint tervezték. Könnyű textilekhez és kis belmagasság mellett ajánljuk.


Gyöngyláncos raffroló

A gyöngyláncos raffroló a sík raffrolóknál nagyobb teherbírású. A gyöngylánc a kétféle válaszható áttéttel a nehezebb anyagokat is könnyed mozgásra bírja, a különböző színű fém láncokkal pedig esztétikusabbá tehető. 


Lapfüggöny

Minimalista, egyszerű, modern megoldást kínál, amely során a textilek ráncolás nélkül kerülnek felhelyezésre. Rengeteg húzási rend közül választhat, akár zsinóros, akár kézi mozgatást szeretne. 


Műanyag karnis

A profilkarnisok belépő kategóriája, amely számos kiegészítővel látja el feladatát. A fabetétes műanyag profillal nagyobb stabilitást érhet el, így a nehezebb textilek sem jelenthetnek akadályt.  


Empire 25 mm-es rúdkarnis

A rúdkarnisok császára. 25 mm-es átmérőjével a legnagyobb ablakfelületek vagy belmagasságok mellett sem marad láthatatlan, így bátran ajánljuk a polgári házaktól akár a skandináv stílusú lakásokig bármilyen épületbe.


Hellas 19 mm-es rúdkarnis

A Hellas rúdkarnisokat olyan terekbe javasoljuk, ahol a karnis maga is egyedi dizájnelem lehet, hiszen a szoba hangsúlyos díszeként kerül a középpontba.


16 mm-es rúdkarnis

A rúdkarnisok belépő kategóriája. Kis belmagasságú terekben, könnyebb függönyök használata mellett ajánlott választás, amennyiben a fémes, hagyományos stílust kedveli.


Fakarnis

Fakarnis szettjeink minden szükséges alkatrészt tartalmaznak (rúd, tartók, végzárók, karikák) a felszereléshez. Kedvező ára és hagyományos megjelenése miatt sokak körében keresett termék. 


Kávéházi karnisok

Sok esetben nincs elegendő hely a karnis használatához, vagy az ablaka természete, esetleg a kilátás szükségessége követeli meg az ablakra elhelyezhető függönyök szükségességét. Ezeket a gyakran alacsony és megfelelő kilátást biztosító fényáteresztő függönyöket tartó a kávéházi karnisok vagy közismert nevükön a vitrázsrudak.


Kiegészítők

Csipeszek

Kínálatunkban megtalálható többek között a klasszikus I-profilhoz tartozó fémcsipesz, a kagyló formájú Classic fémcsipesz, a görgőkkel ellátott műanyag csipesz illetve a karikacsipesz is, így függönyéhez színben és stílusban illő darabot választhat.


Kikötőkampók

Függönyét felettébb egyszerűen rögzítheti a falhoz többféle kikötőkampónk valamelyikével.


Elhúzópálcák

Segítségükkel könnyedén mozgatható bármilyen függöny, akár jelentősebb belmagasságban is.