Szintetika


Az otthonod a lelked tükre. Az álmaid, az érzéseid, a hangulatod, az életviteled mind meghatározzák lakásod berendezését. Akkor érzed jól magad, ha ezek harmóniában állnak otthonoddal. Mikor hazamész egy hosszú nap után és ledőlsz a kanapéra vagy éppen, ha a négy fal között el akarsz bújni a rohanó világ zaja elől és csak feltöltődni, akkor érzed magad otthon igazán. Ezt a varázst segítünk megtalálni!

InteriArt® textileinkGyönyörű textileket kínálunk, melyekkel hangulatossá varázsolhatod otthonod. A választás a tiéd, olyanná varázsolod, ami harmóniában áll a lelkeddel. Az inspirációkat a fantázia beindítására találtuk ki, hogy merj álmodni, hogy ne félj a színektől és a különböző struktúráktól, hogy egy új frissítő fuvallatot hozzunk a munkádba. Hagyd, hogy a fantáziád szárnyaljon és csodás belső tereket álmodjon meg!

Inspirációk
InteriArt® - Design karnisok

Motivo

Motivo

Nagyfokú variálhatóság, kétféle választható felület, mutatós tartozékok, négy elérhető szín, kedvező ár. Ezek jellemzik a Motivo karnist, amivel biztosan megtalálja az ablakához illő megoldást.

Elegante

Elegante

Szálcsiszolt, egysínes, letisztult megjelenésű prémium karnisunk a modern enteriőrök megkerülhetetlen tartozéka. Számos extra és végiggondolt megoldás tette a karnisok királyává.

Elegante Start

Elegante Start

Elegante profil Motivo tartóval és végzáróval. Ez a karnis egyszerre ötvözi az Elegante minimalista megjelenését, a Motivo praktikusságát és kedvező árát.

Decolino

Decolino

Két sín, hajlított előlap, nyolc különböző színvariáció, letisztult, modern formavilág, praktikusság, kiváló ár-érték arány. Így teszi otthonát a DecoLino különlegessé.


InteriArt® - Rúdkarnisok

Hellas

Hellas

A Hellas rúdkarnisokat olyan terekbe javasoljuk, ahol a karnis maga is egyedi dizájnelem lehet, hiszen a szoba hangsúlyos díszeként kerül a középpontba.

Empire

Empire

A rúdkarnisok császára. 25 mm-es átmérőjével a legnagyobb ablakfelületek vagy belmagasságok mellett sem marad láthatatlan, így bátran ajánljuk a polgári házaktól akár a skandináv stílusú lakásokig bármilyen épületbe.