InteriArt®

Az exkluzív kollekció

Szintetika

A belső tér új művészete, mely kézen fog és végigkísér a különböző stílusokon, színvilágokon és felhasználás módokon. Egyszerre fantáziát és ötletet ad, szárnyalásra sarkall. A kollekció, ami megihlet.

Bővebben: www.interiart.hu

InteriArt® - Karnisok

Motivo

Motivo

Nagyfokú variálhatóság, kétféle választható felület, mutatós tartozékok, négy elérhető szín, kedvező ár. Ezek jellemzik a Motivo karnist, amivel biztosan megtalálja az ablakához illő megoldást.

Elegante

Elegante

Szálcsiszolt, egysínes, letisztult megjelenésű prémium karnisunk a modern enteriőrök megkerülhetetlen tartozéka. Számos extra és végiggondolt megoldás tette a karnisok királyává.

Decolino

Decolino

Két sín, hajlított előlap, nyolc különböző színvariáció, letisztult, modern formavilág, praktikusság, kiváló ár-érték arány. Így teszi otthonát a DecoLino különlegessé.

Elegante Start

Elegante Start

Elegante profil Motivo tartóval és végzáróval. Ez a karnis egyszerre ötvözi az Elegante minimalista megjelenését, a Motivo praktikusságát és kedvező árát.

Hellas

Hellas

A Hellas rúdkarnisokat olyan terekbe javasoljuk, ahol a karnis maga is egyedi dizájnelem lehet, hiszen a szoba hangsúlyos díszeként kerül a középpontba.

Empire

Empire

A rúdkarnisok császára. 25 mm-es átmérőjével a legnagyobb ablakfelületek vagy belmagasságok mellett sem marad láthatatlan, így bátran ajánljuk a polgári házaktól akár a skandináv stílusú lakásokig bármilyen épületbe.

InteriArt® – Textilek

Válasszon széles kínálatú exkluzív fényáteresztő és dekor anyagaink közül!

InteriArt® textileink

Szintetika