Elegante


Egysínes, szálcsiszolt alumínium profil, amely a modern, elegáns formavilágot képviseli. Szögletes, letisztult vonalvezetésével és csúszkás kialakításával a minimalista enteriőrök funkcionális és dekoratív karnis megoldását nyújtja. A profil alu-szatén színben kapható, azonban igény szerint a színazonos kiegészítőkön kívül elérhető matt fekete végzáró és tartó is.


A karnisokat egyedi méretre gyártjuk, akár 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezetek tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Prémium kategóriás szerelt karnisaink számos extrával rendelhetőek, amelyeket karnistípusra vonatkozóan az alábbiakban részletezünk.

Szintetika

Extrák

Klikk csúszka

Klikk csúszka

Ki ne szeretné függönyét a lehető legegyszerűbb módon rögzíteni a karnishoz, és szükség esetén a lehető leggyorsabban leszedni? Erre kínálunk megoldást klikk csúszkáinkkal.

Elhúzószerkezet

Elhúzószerkezet

A sínbe szerelt elhúzószerkezet alkalmazása esetén karnisunkat zsinórral kényelmesen kezelhetjük, a szerkezet minden részlete személyre szabható.

Saroktoldás

Saroktoldás

Igény szerint megoldható a profilok saroktoldása is, tetszőleges szögben, így a karnis megszakítás nélkül követheti a fal vonalvezetését. 

Lapfüggöny kocsival

Lapfüggöny kocsival

Válassza Elegante karnisát design, mágneses vagy hagyományos lapfüggöny kocsival!


Szimpla, Dupla és Tripla tartók - a kialakításukból adódóan - sajnos nem rendelhetők készre szerelt formában. Ha ezen tartók valamelyike közül szeretne választani, akkor kérjük, darabáruként rendelje meg a szükséges mennyiségű tartókat, végzárókat, csúszkákat és az egyedi méretre gyártott profilt. Köszönjük szíves megértésüket.


Profil

mind
Alu-szatén

Tartó

mind
Alu-szatén

Végzáró

mind
Alu-szatén

Kiegészítők

mind
Alu-szatén