A Tractus a zsinórozásra teremtetett: egyedi zsinórvezetős kialakításával játszi könnyedséggel mozgatja a nehezebb anyagokat is, míg a masszív konzolok és a profil stabilan tartják a helyén a karnist.

Saját, erősített csúszkái a nagyobb igénybevétel mellett is funkcionálnak.

A profilt bástyaívben tudjuk hajlítani.


A karnisokat egyedi méretre gyártjuk, akár 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezetek tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Prémium kategóriás szerelt karnisaink számos extrával rendelhetőek, amelyeket karnistípusra vonatkozóan az alábbiakban részletezünk.

Szintetika

Extrák

Klikk csúszka

Klikk csúszka

Ki ne szeretné függönyét a lehető legegyszerűbb módon rögzíteni a karnishoz, és szükség esetén a lehető leggyorsabban leszedni? Erre kínálunk megoldást klikk csúszkáinkkal.

Hajlítás

Hajlítás

Alukarnisainkat egyedivé teheti a fal felé irányuló letörésekkel, bástyaívű vagy boltívű hajlításokkal!

Zsinórfeszítő

Zsinórfeszítő

Zsinórfeszítőnkkel a lelógó zsinórokat tudja kényelmes magasságában, rendezett feszességgel a fal mellett tudni, így semmiképp sem akadhat bele szerencsétlenül a kisgyermeke vagy házikedvence.