DecoLino


A DecoLino alumínium karnis hajlított előlapjával a modern, letisztult formavilágot képviseli. A karnis kétsínes kialakítása praktikus, könnyen kezelhető és felszerelhető. Legnépszerűbb design termékünk széles színválasztékával és minden részletében végiggondolt formatervével lett vásárlóink kedvence.


A karnisokat egyedi méretre gyártjuk, akár 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezetek tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Prémium kategóriás szerelt karnisaink számos extrával rendelhetőek, amelyeket karnistípusra vonatkozóan az alábbiakban részletezünk.

Szintetika

Extrák

Klikk csúszka

Klikk csúszka

Ki ne szeretné függönyét a lehető legegyszerűbb módon rögzíteni a karnishoz, és szükség esetén a lehető leggyorsabban leszedni? Erre kínálunk megoldást klikk csúszkáinkkal.

Saroktoldás

Saroktoldás

Igény szerint megoldható a profilok saroktoldása is, karnistípustól függően akár tetszőleges szögben, így a karnis megszakítás nélkül követheti a fal vonalvezetését. 

Tartók

Tartók

A karnisprofil falra történő rögzítéséhez erősített sarokvasakat kínálunk a profilokhoz illeszkedő színekben, így biztosra vehető, hogy kibírja az idők próbáját.

mind
Fehér
Ezüst
Alu-szatén
Matt-bronz
Pezsgő
Tölgy
Dió
Fekete