A Projekt karnis a közületes megrendelések ásza a kétsínes kialakításának, könnyen elrejthető formájának és rendkívül kedvező árának köszönhetően. Egyedi megrendelőink számára is optimális megoldás lehet, amennyiben a funkcionalitás és az ártényező kiemelt szempont a karnis kiválasztásakor. 

Az alukarnisainkhoz hasonlóan a Projekthez is számos extra érhető el: akár kényelmes zsinóros mozgatással, akár a gyakori tisztítás miatt célszerű klikk csúszkákkal is rendelhető. A karnist szerkezetéből adódóan alapértelmezetten mennyezeti rögzítéssel gyártjuk, azonban fali rögzítéssel is teljes értékű.


A karnisokat egyedi méretre gyártjuk, akár 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezetek tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Prémium kategóriás szerelt karnisaink számos extrával rendelhetőek, amelyeket karnistípusra vonatkozóan az alábbiakban részletezünk.

Szintetika

Extrák

Klikk csúszka

Klikk csúszka

Ki ne szeretné függönyét a lehető legegyszerűbb módon rögzíteni a karnishoz, és szükség esetén a lehető leggyorsabban leszedni? Erre kínálunk megoldást klikk csúszkáinkkal.

Elhúzószerkezet

Elhúzószerkezet

A sínbe szerelt elhúzószerkezet alkalmazása esetén karnisunkat zsinórral kényelmesen kezelhetjük, a szerkezet minden részlete személyre szabható.

Zsinórfeszítő

Zsinórfeszítő

Zsinórfeszítőnkkel a lelógó zsinórokat tudja kényelmes magasságában, rendezett feszességgel a fal mellett tudni, így semmiképp sem akadhat bele szerencsétlenül a kisgyermeke vagy házikedvence.

Fali tartó

Fali tartó

A szerkezet nem csupán mennyezeti, hanem fali tartóval is rendelhető. Ebben az esetben több méretben, fehér és szürke színű sarokvasak közül választhatunk.