Elegante Start


Motivo design karnisunk  fejlesztése során fontos szempontnak tekintettük, hogy a létrehozott, teljesen egyedi alkatrészek abszolút kompatibilisek legyenek akár más saját karnisunkkal is. Ebből a házasításból jött létre az Elegante Start, ami a szálcsiszolt felületű alu-szatén színű Elegante profilból és az akár színben egyező alu-szatén, akár kontrasztos fehér, matt-bronz vagy antracit színű végzáróból és tartóból áll. Ezzel a tudatos fejlesztéssel az Elegante karnisunk kedvezőbb áron, sokféle variálhatósággal még szélesebb réteg számára válik elérhetővé.


A karnisokat egyedi méretre gyártjuk, akár 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezetek tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Prémium kategóriás szerelt karnisaink számos extrával rendelhetőek, amelyeket karnistípusra vonatkozóan az alábbiakban részletezünk.

Szintetika

Extrák

Klikk csúszka

Klikk csúszka

Ki ne szeretné függönyét a lehető legegyszerűbb módon rögzíteni a karnishoz, és szükség esetén a lehető leggyorsabban leszedni? Erre kínálunk megoldást klikk csúszkáinkkal.

Elhúzószerkezet

Elhúzószerkezet

A sínbe szerelt elhúzószerkezet alkalmazása esetén karnisunkat zsinórral kényelmesen kezelhetjük, a szerkezet minden részlete személyre szabható.

Saroktoldás

Saroktoldás

Igény szerint megoldható a profilok saroktoldása is, karnistípustól függően akár tetszőleges szögben, így a karnis megszakítás nélkül követheti a fal vonalvezetését. 

Motivo tartó

Motivo tartó

A Motivo tartó stabil, elegáns, vonalvezetése a profil hullámos oldalához igazodik. Oldalról becsúsztatható csavartakarójával a legkritikusabb szemeket is elégedettséggel tölti el.

Profil

mind
Fehér
Alu-szatén
Matt-bronz
Antracit

Tartó

mind
Fehér
Alu-szatén
Matt-bronz
Antracit

Végzáró

mind
Fehér
Alu-szatén
Matt-bronz
Antracit

Kiegészítők

mind
Fehér
Alu-szatén
Matt-bronz
Antracit