A Plus profil az Altus módosított verziója: a magas előlapján erős tépőzár kapott helyet. Ennek segítségével rögzíthetünk különleges drapériákat is, miközben a keskeny csúszkákkal elhúzható könnyű függönyöket is felhelyezhetünk. Többféle alukarnissal akár 5 pályáig kombinálható, illetve lapfüggönnyel vagy raffrolóval is összepárosítható.

A profil a zsinóros sík raffroló, illetve zsinóros XL sík raffroló vázaként is funkcionál.


A karnisokat egyedi méretre gyártjuk, akár 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezetek tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Prémium kategóriás szerelt karnisaink számos extrával rendelhetőek, amelyeket karnistípusra vonatkozóan az alábbiakban részletezünk.

Szintetika

Extrák

Hajlítás

Hajlítás

Alukarnisainkat egyedivé teheti a fal felé irányuló letörésekkel, bástyaívű vagy boltívű hajlításokkal!

Klikk csúszka

Klikk csúszka

Ki ne szeretné függönyét a lehető legegyszerűbb módon rögzíteni a karnishoz, és szükség esetén a lehető leggyorsabban leszedni? Erre kínálunk megoldást klikk csúszkáinkkal.

Elhúzószerkezet

Elhúzószerkezet

A sínbe szerelt elhúzószerkezet alkalmazása esetén karnisunkat zsinórral kényelmesen kezelhetjük, a szerkezet minden részlete személyre szabható.

Zsinórfeszítő

Zsinórfeszítő

Zsinórfeszítőnkkel a lelógó zsinórokat tudja kényelmes magasságában, rendezett feszességgel a fal mellett tudni, így semmiképp sem akadhat bele szerencsétlenül a kisgyermeke vagy házikedvence.