Ólomzsinórok

Az ólomzsinórok a függönyök alsó élére varrt nehezékek, amik garantálják a fényáteresztők és egyéb könnyű dekorfüggönyök szabályos esését.


Páros ringlik

A páros ringlik két, összeillő darabból állnak. Egyszerűbb megoldást jelentenek, hiszen a kivágott függönyre vart ringliszalagba illesztve feltehetővé válik a függöny.


Csipeszek

Kínálatunkban megtalálható többek között a klasszikus I-profilhoz tartozó fémcsipesz, a kagyló formájú Classic fémcsipesz, a görgőkkel ellátott műanyag csipesz illetve a karikacsipesz is, így függönyéhez színben és stílusban illő darabot választhat.


Ceruzás sínszalagok

A klasszikus ráncolás, amely a legegyszerűbb módon rakja katonás rendbe a kiválasztott anyagot. Többféle ráncolási arányban, 25,35,50 és 100mm szélességben, fehér és átlátszó színben variálható.


Csokros sínszalagok

Népszerű ráncolás, sokféle lehetőséggel. A sínszalag azonos szakaszokat alkotva csokorba rakva húzza össze a függönyt 1, 2, 3, vagy akár 4 csokrot is alkotva egységenként. Többféle ráncolási arányban, 25 és 50 mm szélességben, fehér és átlátszó színben választható.


Design sínszalagok

Választásukkal egyedi megjelenést, különleges kivitelezést érhetünk el. A klasszikus és modern vonalat kedvelők is megtalálják a számukra megfelelőt, legyen az akár kehely, masni vagy ipszilon mintázat. A többi sínszalag típushoz hasonlóan különböző ráncolási arányok, szélességek és színek érhetők el a választékból.


Hullámos sínszalagok

A többi sínszalag számos ráncolási variálhatóságával szemben, ennek a típusnak a segítségével szabályos hullámok képződnek az anyagon. Rendkívül elegáns, extra megjelenést kölcsönöz a textilnek.  


Oldalnehezékek

Az oldalnehezékeket a függönyök alsó sarkaiba helyezik, így biztosra vehető, hogy az anyag szépen essen, illetve csökkenti annak az esélyét, hogy nagyobb huzat kirántsa magával az ablakon a függönyt.


Kapcsos ringlik

A kapcsos ringlik egy, a kapcsos ringliszalaghoz csatlakoztatható darabból állnak. Az együttes lényege, hogy a kapcsos távtartó segítségével egyenlő távolságokra kerülnek egymástól a ringlik, így dekoratív hullámos képet ad a függönyünk.


Ferdepántok

A ferdepántokat különböző textilanyagok széleinek díszítésére, tisztázására használják. Hozzáértő kezek között rendkívül kreatív megoldásokra alkalmas, így kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az bárki számára elégséges legyen.


Kikötőkampók

Függönyét felettébb egyszerűen rögzítheti a falhoz többféle kikötőkampónk valamelyikével.


Elhúzópálcák

Segítségükkel könnyedén mozgatható bármilyen függöny, akár jelentősebb belmagasságban is.