Szín

Szélesség

0cm 600cm

Tartó

Ráncolási arány

Terhelhetőség

Rögzítés lehetséges módja

Függöny felhelyezésének módja

Anyag

Egyedi méret

Sínek lehetséges száma

Hajlítás

Mozgatás módja

Saroktoldás

Toldás

Fúrásmentes tartó

Motor

Roletta rögzítés

Motivo

Nagyfokú variálhatóság, kétféle választható felület, mutatós tartozékok, négy elérhető szín, kedvező ár. Ezek jellemzik a Motivo karnist, amivel biztosan megtalálja az ablakához illő megoldást.


Elegante Start

Elegante profil Motivo tartóval és végzáróval. Ez a karnis egyszerre ötvözi az Elegante minimalista megjelenését, a Motivo praktikusságát és kedvező árát.


Elegante

Szálcsiszolt, egysínes, letisztult megjelenésű prémium karnisunk a modern enteriőrök megkerülhetetlen tartozéka. Számos extra és végiggondolt megoldás tette a karnisok királyává.


Pléd

Változatos színvilág, izgalmas minták, kellemes tapintás. Mindezt két méretben: 150cm x 200cm és 200cm x 230cm. Termékeink összetétele: 86% Akril, 7% Poliészter, 7% Pamut


DecoLino

Két sín, hajlított előlap, nyolc különböző színvariáció, letisztult, modern formavilág, praktikusság, kiváló ár-érték arány. Így teszi otthonát a DecoLino különlegessé.


Tractus

Egyedi zsinórvezetős kialakítása miatt nem lehetetlen még a nehéz függönyök zsinóros mozgatása sem a Tractus karnissal. Robusztus megjelenése és masszív csúszkái a benne megbúvó elemi erő kivetülései.


Altus

Egysínes, bástyaívben hajlítható karnis, amit könnyű függönyökhöz javasolunk. Magas, fehér, sima látható felülete miatt elsősorban fali rögzítéssel ajánljuk.


Plus

Egysínes, tépőzáras, bástyaívben hajlítható karnis. Könnyű függönyökhöz és drapériákhoz ajánljuk.


Flexi

Rendkívül sokrétűen használható egysínes, bástyaívben és boltívben egyaránt hajlítható karnis, amelyet igény szerint akár zsinórozva is elkészítünk. Könnyű függönyökhöz ajánljuk.


Projekt

Kétsínes, stabil, a mennyezeten alig látható. Kedvező ára és zsinórozhatósága miatt kifejezetten kedvelt karnis, amit könnyű és közepesen nehéz függönyökhöz ajánlunk.

Twist

Forgatható, kétpályás és hárompályás oldallal szerelhető, stabil, a mennyezeten alig látható. Kedvező ára miatt kifejezetten kedvelt karnis, amit könnyű és közepesen nehéz függönyökhöz ajánlunk.


Classic motoros karnis

Motoros karnisainkat egyedi méretre gyártjuk. A motort több módon lehet vezérelni: hagyományos fali kapcsolóval, rádiós távirányítóval és okos alkalmazással is.


Professional motoros karnis

Motoros karnisainkat egyedi méretre gyártjuk. A motort több módon lehet vezérelni: hagyományos fali kapcsolóval, rádiós távirányítóval és okos alkalmazással is.


Zsinóros sík raffroló

A zsinóros sík raffroló egy egyszerűbb szerkezet, a nevéből adódóan zsinór segítségével mozgatható a textil. Könnyű textilekhez és kis belmagasság mellett ajánljuk.


Ólomzsinórok

Az ólomzsinórok a függönyök alsó élére varrt nehezékek, amik garantálják a fényáteresztők és egyéb könnyű dekorfüggönyök szabályos esését.


Páros ringlik

A páros ringlik két, összeillő darabból állnak. Egyszerűbb megoldást jelentenek, hiszen a kivágott függönyre vart ringliszalagba illesztve feltehetővé válik a függöny.


Zsinóros XL sík raffroló

A zsinóros XL sík raffroló szélesebb ablakok esetében ajánlott, hiszen az alkatrészeit is a nagyobb igénybevétel szerint tervezték. Könnyű textilekhez és kis belmagasság mellett ajánljuk.


Gyöngyláncos raffroló

A gyöngyláncos raffroló a sík raffrolóknál nagyobb teherbírású. A gyöngylánc a kétféle válaszható áttéttel a nehezebb anyagokat is könnyed mozgásra bírja, a különböző színű fém láncokkal pedig esztétikusabbá tehető. 


Lapfüggöny

Minimalista, egyszerű, modern megoldást kínál, amely során a textilek ráncolás nélkül kerülnek felhelyezésre. Rengeteg húzási rend közül választhat, akár zsinóros, akár kézi mozgatást szeretne. 


Műanyag karnis

A profilkarnisok belépő kategóriája, amely számos kiegészítővel látja el feladatát. A fabetétes műanyag profillal nagyobb stabilitást érhet el, így a nehezebb textilek sem jelenthetnek akadályt.  


Empire 25 mm-es rúdkarnis

A rúdkarnisok császára. 25 mm-es átmérőjével a legnagyobb ablakfelületek vagy belmagasságok mellett sem marad láthatatlan, így bátran ajánljuk a polgári házaktól akár a skandináv stílusú lakásokig bármilyen épületbe.


Hellas 19 mm-es rúdkarnis

A Hellas rúdkarnisokat olyan terekbe javasoljuk, ahol a karnis maga is egyedi dizájnelem lehet, hiszen a szoba hangsúlyos díszeként kerül a középpontba.


16 mm-es rúdkarnis

A rúdkarnisok belépő kategóriája. Kis belmagasságú terekben, könnyebb függönyök használata mellett ajánlott választás, amennyiben a fémes, hagyományos stílust kedveli.


Fakarnis

Fakarnis szettjeink minden szükséges alkatrészt tartalmaznak (rúd, tartók, végzárók, karikák) a felszereléshez. Kedvező ára és hagyományos megjelenése miatt sokak körében keresett termék. 


Kávéházi karnisok

Sok esetben nincs elegendő hely a karnis használatához, vagy az ablaka természete, esetleg a kilátás szükségessége követeli meg az ablakra elhelyezhető függönyök szükségességét. Ezeket a gyakran alacsony és megfelelő kilátást biztosító fényáteresztő függönyöket tartó a kávéházi karnisok vagy közismert nevükön a vitrázsrudak.


Kiegészítők

Csipeszek

Kínálatunkban megtalálható többek között a klasszikus I-profilhoz tartozó fémcsipesz, a kagyló formájú Classic fémcsipesz, a görgőkkel ellátott műanyag csipesz illetve a karikacsipesz is, így függönyéhez színben és stílusban illő darabot választhat.


Ceruzás sínszalagok

A klasszikus ráncolás, amely a legegyszerűbb módon rakja katonás rendbe a kiválasztott anyagot. Többféle ráncolási arányban, 25,35,50 és 100mm szélességben, fehér és átlátszó színben variálható.


Csokros sínszalagok

Népszerű ráncolás, sokféle lehetőséggel. A sínszalag azonos szakaszokat alkotva csokorba rakva húzza össze a függönyt 1, 2, 3, vagy akár 4 csokrot is alkotva egységenként. Többféle ráncolási arányban, 25 és 50 mm szélességben, fehér és átlátszó színben választható.


Design sínszalagok

Választásukkal egyedi megjelenést, különleges kivitelezést érhetünk el. A klasszikus és modern vonalat kedvelők is megtalálják a számukra megfelelőt, legyen az akár kehely, masni vagy ipszilon mintázat. A többi sínszalag típushoz hasonlóan különböző ráncolási arányok, szélességek és színek érhetők el a választékból.


Hullámos sínszalagok

A többi sínszalag számos ráncolási variálhatóságával szemben, ennek a típusnak a segítségével szabályos hullámok képződnek az anyagon. Rendkívül elegáns, extra megjelenést kölcsönöz a textilnek.  


Oldalnehezékek

Az oldalnehezékeket a függönyök alsó sarkaiba helyezik, így biztosra vehető, hogy az anyag szépen essen, illetve csökkenti annak az esélyét, hogy nagyobb huzat kirántsa magával az ablakon a függönyt.


Kapcsos ringlik

A kapcsos ringlik egy, a kapcsos ringliszalaghoz csatlakoztatható darabból állnak. Az együttes lényege, hogy a kapcsos távtartó segítségével egyenlő távolságokra kerülnek egymástól a ringlik, így dekoratív hullámos képet ad a függönyünk.


Ferdepántok

A ferdepántokat különböző textilanyagok széleinek díszítésére, tisztázására használják. Hozzáértő kezek között rendkívül kreatív megoldásokra alkalmas, így kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az bárki számára elégséges legyen.


Kikötőkampók

Függönyét felettébb egyszerűen rögzítheti a falhoz többféle kikötőkampónk valamelyikével.


Elhúzópálcák

Segítségükkel könnyedén mozgatható bármilyen függöny, akár jelentősebb belmagasságban is.