Szintetika

Színes


Színek nélkül az enteriőr olyan, mint az étel fűszer nélkül. Van, aki harsányabban szereti, van, akinek a pasztellszínek tetszenek jobban. A fontos, hogy jól érezzük magunkat. A hatást fokozhatjuk a színekkel annak megfelelően, hogy milyen funkciót tölt be a helység; a lelkünknek mire van szüksége. Energiát, vidámságot, nyugalmat vagy harmóniát szeretne?

A barna a föld színe, stabilitást, harmóniát és melegséget áraszt. A piros árnyalatok a lendület, szenvedély, szeretet színei; míg a narancs felpezsdít, a meleg és biztonságos otthon érzését kelti. A sárga akár a napsütés energiát ad és optimizmust sugároz. A zöld megnyugtat akár a természet; pozitív, harmonikus energiával tölt el. A kék a végtelen nyugalom színe mely friss és tiszta érzéssel párosul, a szabadság érzését nyújtja. A fekete elegáns, de kultúránkban a gyász színe. Sötét tónusai minden színt kiemelnek; a túl sötét enteriőr viszont nyomasztó, depresszív lehet.

Széles színválasztékban kapható egyszínű, stabil szerkezetű függönytextilek, melyeket hotelekbe és közösségi terekbe egyaránt ajánlunk.

Mosás és vasalás szempontjából könnyebben kezelhető textilek

Abrosztermékek, melyeket vízlepergető tulajdonságuk miatt leginkább étterembe és étkezőkbe ajánlunk.

Szín

Felhasználási terület

Szezonális termékek

Speciális tulajdonságok

Szélesség

30cm 420cm

Minta

Súly [g/m2]

24g 1170g

Martindale

Kopásállóság mértéke. Minél magasabb a szám, annál ellenállóbb a textil.
20000 70000

Díszítés módja

Mintairány