mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Kiállítás 2013 ősz

2013 szeptemberében is lebonyolításra került az őszi kollekciónk bemutatására szolgáló kiállítás és vásár telephelyünkön, Győrben.Az idei világtrendeknek megfelelően hódították a virágmotívumok, jellemzőek voltak a természetes hatású anyagok. Új színkombinációként jelent meg a szürke és a citromsárga, valamint a szürke és a türkiz, különleges színharmóniát alkotva. A bézs-barna színkombinációk továbbra is tartják magukat. Büszkén mutattuk be új, üni, 300 cm-es szélességű black out újdonságunkat, amelynek legfőbb jellegzetessége, hogy mindkét oldala más színű, egymással színharmóniát alkotva.
 
A szezon közeledtével bemutattuk az új 19 dessinből álló karácsonyi folyóméteres kollekciónkat, melyet a galériák menüpontban honlapunkon is megtekinthetnek.
 
Ágytakaró kollekciónk négy új taggal dicsekedhet, a korábbról kedvelt Betti ágytakarónk pedig új színekkel bővült. Ágytakaróink között a fiatalos valamint a visszafogottabb stílus kedvelői is megtalálhatják a kívánalmaiknak megfelelő darabot. Tekintsék meg ágytakaró kínálatunkat a galériák menüpontban.
 
Az idei kiállításunk nagy meglepetéseként bevezettük és bemutattuk a Vidella karnisok kollekcióját az idelátogatóknak, mint a VIDELLA márka magyarországi képviselője. A 19 mm-es Stylus és 25 mm-es Cesar rúdkarnisok valamint a Bijou kiegészítők között igazi különlegességeket találhatnak vásárlóink!
 
Köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy ellátogatott hozzánk! Reméljük, hogy kiállított modelljeink új ötletekkel szolgálnak majd azok felhasználását illetően, valamint hogy idén is sikeresen tud válogatni rendkívül sokszínű termékkörünk kínálatából!