Szintetika

Textile teflonate, impregnate

Az impregnált termékek esetében még egy akrilréteg is kerül a szövetre, ezzel biztosítva a még erősebb víztaszító képességet.

A vízlepergetés, vagy impregnálás utólagos kikészítési eljárás, mely a textil felületi feszültségét változtatja meg. Így a vízcsepp, mint egy kis gyöngy összeáll a textil felületén, nem szívódik be, lepereg vagy letörölhető róla. Az abroszoknál használjuk a lakástextilek körében. 

A háziasszonyok, vendéglátósok kedvence lesz ez a kezelés, amikor megtapasztalják, hogy mennyit könnyít, vagy ritkít a mosási gyakoriságon. Ismeretes, hogy minden frissen terített asztalra, valamilyen bűvös oknál fogva, már az első mozdulatnál lecsöppen valami. Egyszerű a helyzetünk, ha ezt gyorsan egy szalvétával fel tudjuk itatni, nem kell az asztalneműt cserélni.


Perdele disponibile într-o gamă largă de culori, unicolor, cu structură stabilă, se recomandă atât în hoteluri cât și în spații comune. 

Textile cu întreținere ușoară în ceea ce privește spălarea și călcarea lor. 

Produse fețe de masă, care datorită caracteristicilor de impermeabilitate se recomandă în principiu la restaurante și la săli de mese.

Culoare

Domenii de utilizare

Produse sezoniere

Trăsături speciale

Lățime

30cm 420cm

Model

Greutate [g/m2]

24g 1170g

Martindale

Rezistență la abreziune. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât textilul este mai durabil.
20000 70000

Tipul modelului

Direcția modelului