Szintetika

Colorat


Színek nélkül az enteriőr olyan, mint az étel fűszer nélkül. Van, aki harsányabban szereti, van, akinek a pasztellszínek tetszenek jobban. A fontos, hogy jól érezzük magunkat. A hatást fokozhatjuk a színekkel annak megfelelően, hogy milyen funkciót tölt be a helység; a lelkünknek mire van szüksége. Energiát, vidámságot, nyugalmat vagy harmóniát szeretne?

A barna a föld színe, stabilitást, harmóniát és melegséget áraszt. A piros árnyalatok a lendület, szenvedély, szeretet színei; míg a narancs felpezsdít, a meleg és biztonságos otthon érzését kelti. A sárga akár a napsütés energiát ad és optimizmust sugároz. A zöld megnyugtat akár a természet; pozitív, harmonikus energiával tölt el. A kék a végtelen nyugalom színe mely friss és tiszta érzéssel párosul, a szabadság érzését nyújtja. A fekete elegáns, de kultúránkban a gyász színe. Sötét tónusai minden színt kiemelnek; a túl sötét enteriőr viszont nyomasztó, depresszív lehet.

Perdele disponibile într-o gamă largă de culori, unicolor, cu structură stabilă, se recomandă atât în hoteluri cât și în spații comune. 

Textile cu întreținere ușoară în ceea ce privește spălarea și călcarea lor. 

Produse fețe de masă, care datorită caracteristicilor de impermeabilitate se recomandă în principiu la restaurante și la săli de mese.

Culoare

Domenii de utilizare

Produse sezoniere

Trăsături speciale

Lățime

30cm 420cm

Model

Greutate [g/m2]

24g 1170g

Martindale

Rezistență la abreziune. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât textilul este mai durabil.
20000 70000

Tipul modelului

Direcția modelului