Szintetika

Produse ingnifuge

Az égéskésletetett termékek különböző sztenderdek szerint bevizsgált termékek, melyek fő tulajdonsága, hogy nem lángolnak égés során. A termék sajnos egy tűz esetén biztosan tönkremegy, de mivel nem lángol, nem gerjeszti a tűz terjedését. Gyakorlatilag leolvad az ablakról, ezzel biztonságosabb környezetet teremt. A szabványok különböző szigorúság mellett vizsgálnak a függőleges vagy vízszintes lángterjedésen túl, gáz- és füstképződést, csöppenve olvadást, vagy önkioltó hatást. A tömegtartózkodási helyek esetén előírás, hogy csak 1-es kategóriába tartozó égéskésleltetett textil alkalmazható. Ez azt jelenti, hogy bármely szabványt vesszük is alapul, M1, B1, Class1, mindig a legmagasabb 1-es minősítés felel meg a katasztrófavédelmi elvárásoknak. 

Perdele disponibile într-o gamă largă de culori, unicolor, cu structură stabilă, se recomandă atât în hoteluri cât și în spații comune. 

Textile cu întreținere ușoară în ceea ce privește spălarea și călcarea lor. 

Produse fețe de masă, care datorită caracteristicilor de impermeabilitate se recomandă în principiu la restaurante și la săli de mese.

Culoare

Domenii de utilizare

Produse sezoniere

Trăsături speciale

Lățime

30cm 420cm

Model

Greutate [g/m2]

24g 1170g

Martindale

Rezistență la abreziune. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât textilul este mai durabil.
20000 70000

Tipul modelului

Direcția modelului