Szintetika

Textile acustice

A helyiségekben használt sima felületek (üveg, beton, acél) visszhangot keltenek, amelyet gyakran kellemetlen zajként érzékelünk. Az akusztikus textíliák ezt ellensúlyozzák: elnyelik a hangot, és így csökkentik a zajt. Ezen túlmenően optimalizálni tudják a helyiség akusztikáját oly módon, hogy a hangzást pozitívan befolyásolják. Akár a munkahelyen, akár éttermekben, szállodai szobákban vagy színházban, a jó akusztika elősegíti a jó közérzetet, növeli a kommunikáció és a teljesítmény minőségét. A helyiségek akusztikus textíliával történő kialakításának lehetőségei sokrétűek. Függönyként, térelválasztóként, fal- és mennyezetburkolatként, panelként vagy kárpitszövetként használhatjuk. Átfogó akusztikus textilkollekciónkkal biztosítjuk vevőink számára azt a csendet, amely a kellemes közérzethez szükséges.

Perdele disponibile într-o gamă largă de culori, unicolor, cu structură stabilă, se recomandă atât în hoteluri cât și în spații comune. 

Textile cu întreținere ușoară în ceea ce privește spălarea și călcarea lor. 

Produse fețe de masă, care datorită caracteristicilor de impermeabilitate se recomandă în principiu la restaurante și la săli de mese.

Culoare

Domenii de utilizare

Produse sezoniere

Trăsături speciale

Lățime

30cm 420cm

Model

Greutate [g/m2]

24g 1170g

Martindale

Rezistență la abreziune. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât textilul este mai durabil.
20000 70000

Tipul modelului

Direcția modelului