Ólomzsinórok

Az ólomzsinórok a függönyök alsó élére varrt nehezékek, amik garantálják a fényáteresztők és egyéb könnyű dekorfüggönyök szabályos esését.


Paired eyelets

A páros ringlik két, összeillő darabból állnak. Egyszerűbb megoldást jelentenek, hiszen a kivágott függönyre vart ringliszalagba illesztve feltehetővé válik a függöny.


Clips

We offer among others the classic steel clips for I-profiles, the shell shaped Classic steel clips, plastic clips with roller or ring clips, so you may find the suitable color or shape for your curtain.


Ceruzás sínszalagok

A klasszikus ráncolás, amely a legegyszerűbb módon rakja katonás rendbe a kiválasztott anyagot. Többféle ráncolási arányban, 25,35,50 és 100mm szélességben, fehér és átlátszó színben variálható.


Csokros sínszalagok

Népszerű ráncolás, sokféle lehetőséggel. A sínszalag azonos szakaszokat alkotva csokorba rakva húzza össze a függönyt 1, 2, 3, vagy akár 4 csokrot is alkotva egységenként. Többféle ráncolási arányban, 25 és 50 mm szélességben, fehér és átlátszó színben választható.


Design sínszalagok

Választásukkal egyedi megjelenést, különleges kivitelezést érhetünk el. A klasszikus és modern vonalat kedvelők is megtalálják a számukra megfelelőt, legyen az akár kehely, masni vagy ipszilon mintázat. A többi sínszalag típushoz hasonlóan különböző ráncolási arányok, szélességek és színek érhetők el a választékból.


Hullámos sínszalagok

A többi sínszalag számos ráncolási variálhatóságával szemben, ennek a típusnak a segítségével szabályos hullámok képződnek az anyagon. Rendkívül elegáns, extra megjelenést kölcsönöz a textilnek.  


Oldalnehezékek

Az oldalnehezékeket a függönyök alsó sarkaiba helyezik, így biztosra vehető, hogy az anyag szépen essen, illetve csökkenti annak az esélyét, hogy nagyobb huzat kirántsa magával az ablakon a függönyt.


Buckeled eyelets

A kapcsos ringlik egy, a kapcsos ringliszalaghoz csatlakoztatható darabból állnak. Az együttes lényege, hogy a kapcsos távtartó segítségével egyenlő távolságokra kerülnek egymástól a ringlik, így dekoratív hullámos képet ad a függönyünk.


Ferdepántok

A ferdepántokat különböző textilanyagok széleinek díszítésére, tisztázására használják. Hozzáértő kezek között rendkívül kreatív megoldásokra alkalmas, így kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az bárki számára elégséges legyen.


Tieback hooks

Hanging curtains can be fixed to your wall easily with the help of any tieback hooks.


Draw rods

Apparel useful for moving any curtains, even those fixed at bigger heights.