Szintetika

Coloured


Színek nélkül az enteriőr olyan, mint az étel fűszer nélkül. Van, aki harsányabban szereti, van, akinek a pasztellszínek tetszenek jobban. A fontos, hogy jól érezzük magunkat. A hatást fokozhatjuk a színekkel annak megfelelően, hogy milyen funkciót tölt be a helység; a lelkünknek mire van szüksége. Energiát, vidámságot, nyugalmat vagy harmóniát szeretne?

A barna a föld színe, stabilitást, harmóniát és melegséget áraszt. A piros árnyalatok a lendület, szenvedély, szeretet színei; míg a narancs felpezsdít, a meleg és biztonságos otthon érzését kelti. A sárga akár a napsütés energiát ad és optimizmust sugároz. A zöld megnyugtat akár a természet; pozitív, harmonikus energiával tölt el. A kék a végtelen nyugalom színe mely friss és tiszta érzéssel párosul, a szabadság érzését nyújtja. A fekete elegáns, de kultúránkban a gyász színe. Sötét tónusai minden színt kiemelnek; a túl sötét enteriőr viszont nyomasztó, depresszív lehet.

Available in a wide range of colours, stable structured curtain textiles, which are recommended for hotels and public spaces.

Textiles, which are easier to wash and iron.

Tableclothes, recommended for restaurants and canteens due to their water-repellent properties.

Colour

Usage

Seasonal Products

Special Properties

Width

30cm 420cm

Sample

Weight [g/m2]

24g 1170g

Martindale

Degree of wear resistance. The higher the number, the more resistant the textile.
20000 70000

Pattern technology

Pattern direction