A raffrolók (vagy más néven római rolók) olyan divatos belső árnyékolók, amik - a merev anyagú rolettákkal ellentétben - lágy esésű textilek segítségével látják el feladatukat, így különleges hatást keltenek a terekben. Egyaránt választhatunk textilként fényáteresztő vagy dekor anyagot is, legyen az akár mintás vagy egyszínű. A függönyt tépőzár segítségével rögzíthetjük a szerkezethez, amelyet zsinórral vagy gyöngylánccal mozgathatunk. A szabályos felhúzás érdekében merevítőpálcák segítik az anyag megfelelő helyre történő igazítását, azonban pálcák nélkül is használhatjuk a rolót, így egy kicsit lezserebb eredményt kapunk.

Fontos, hogy a helyigény felmérésekor vegyük figyelembe, hogy felhúzott állapotban elegendő hely maradjon az ablak felett a függönyanyagnak, hiszen ez akadályozhatja a nyílászárók szabad mozgatását.

Különböző varrástípusokkal teljesen egyedivé varázsolható a legegyszerűbb anyag is, ezért bátran kísérletezhetünk vele.

Fúrásmentes tartóinkkal műanyag ablakra is rögzíthetővé válik a szerkezet.


Galeriile sunt asamblate la dimensiunea dorită chiar și până la 6m. Galeriile asamblate sunt găurite pentru montare, conțin șuruburi și dibluri, călăreți și cârlige pentru draperii și perdele. Cu ajutorul accesoriilo,r galeriile pot fi montate cu ușurință și după montare putem bucura de beneficiile oferite de noua galerie. 

Galeriile noastre de categorie Premium pot fi comandate cu mai multe accesorii extra, despre care puteți citi detalii în cele de mai jos. 

Szintetika

Extrák

Bevarrható zsinórzáró

Bevarrható zsinórzáró

Könnyítse meg a varrási folyamatot és kérje raffrolóját bevarható zsinórzáróval!

Egyedi súlylap

Egyedi súlylap

Lehetősége van az alapértelmezett 250 g-os aluszürke súlylap helyett akár fehéret, akár nehezebb, 335 g-os darabot választani.

Hatszögletű merevítőpálca

Hatszögletű merevítőpálca

A hatszögletű merevítőpálcák nagyobb átmérőjük és különleges formájuk miatt hangsúlyosabb megjelenéssel bírnak, mint az alapértelmezett üvegszálas pálcák.