Culoare

Dimensiune

0cm 600cm

Terhelhetőség

Tipuri de fixare

Modalitate de montare draperie/perdea

Material

Dimensiune personalizată

Număr șine

Îndoire

Tip de tragere

Îmbinare în colț

Îmbinare

Motivo

Un grad mare de variabilitate, două tipuri de suprafețe, patru culori, preț avantajos. Acestea sunt caracteristicile garnișei Motivo, cu care cu siguranță veți găsi soluția cea mai potrivită pentru fereastră.


Elegante Start

Profil Elegante cu capăt și consolă Motivo. Această galerie combină aspectul minimalist al Elegantei cu practicitatea și prețul avantajos al Motivo.


Elegante

Szálcsiszolt, egysínes, letisztult megjelenésű prémium karnisunk a modern enteriőrök megkerülhetetlen tartozéka. Számos extra és végiggondolt megoldás tette a karnisok királyává.


DecoLino

Két sín, hajlított előlap, nyolc különböző színvariáció, letisztult, modern formavilág, praktikusság, kiváló ár-érték arány. Így teszi otthonát a DecoLino különlegessé.


Linea

Egyedi zsinórvezetős kialakítása miatt nem lehetetlen még a nehéz függönyök zsinóros mozgatása sem a Linea karnissal. Robusztus megjelenése és masszív csúszkái a benne megbúvó elemi erő kivetülései.


Altus

Egysínes, bástyaívben hajlítható karnis, amit könnyű függönyökhöz javasolunk. Magas, fehér, sima látható felülete miatt elsősorban fali rögzítéssel ajánljuk.


Plus

Egysínes, tépőzáras, bástyaívben hajlítható karnis. Könnyű függönyökhöz és drapériákhoz ajánljuk.


Flexi

Rendkívül sokrétűen használható egysínes, bástyaívben és boltívben egyaránt hajlítható karnis, amelyet igény szerint akár zsinórozva is elkészítünk. Könnyű függönyökhöz ajánljuk.


Projekt

Kétsínes, stabil, a mennyezeten alig látható. Kedvező ára és zsinórozhatósága miatt kifejezetten kedvelt karnis, amit könnyű és közepesen nehéz függönyökhöz ajánlunk.

Zsinóros sík raffroló

A zsinóros sík raffroló egy egyszerűbb szerkezet, a nevéből adódóan zsinór segítségével mozgatható a textil. Könnyű textilekhez és kis belmagasság mellett ajánljuk.


Zsinóros XL sík raffroló

A zsinóros XL sík raffroló szélesebb ablakok esetében ajánlott, hiszen az alkatrészeit is a nagyobb igénybevétel szerint tervezték. Könnyű textilekhez és kis belmagasság mellett ajánljuk.


Gyöngyláncos raffroló

A gyöngyláncos raffroló a sík raffrolóknál nagyobb teherbírású. A gyöngylánc a kétféle válaszható áttéttel a nehezebb anyagokat is könnyed mozgásra bírja, a különböző színű fém láncokkal pedig esztétikusabbá tehető. 


Lapfüggöny

Minimalista, egyszerű, modern megoldást kínál, amely során a textilek ráncolás nélkül kerülnek felhelyezésre. Rengeteg húzási rend közül választhat, akár zsinóros, akár kézi mozgatást szeretne. 


Műanyag karnis

A profilkarnisok belépő kategóriája, amely számos kiegészítővel látja el feladatát. A fabetétes műanyag profillal nagyobb stabilitást érhet el, így a nehezebb textilek sem jelenthetnek akadályt.  


Empire 25 mm-es rúdkarnis

A rúdkarnisok császára. 25 mm-es átmérőjével a legnagyobb ablakfelületek vagy belmagasságok mellett sem marad láthatatlan, így bátran ajánljuk a polgári házaktól akár a skandináv stílusú lakásokig bármilyen épületbe.


Hellas 19 mm-es rúdkarnis

A Hellas rúdkarnisokat olyan terekbe javasoljuk, ahol a karnis maga is egyedi dizájnelem lehet, hiszen a szoba hangsúlyos díszeként kerül a középpontba.


16 mm-es rúdkarnis

A rúdkarnisok belépő kategóriája. Kis belmagasságú terekben, könnyebb függönyök használata mellett ajánlott választás, amennyiben a fémes, hagyományos stílust kedveli.


Fakarnis

Fakarnis szettjeink minden szükséges alkatrészt tartalmaznak (rúd, tartók, végzárók, karikák) a felszereléshez. Kedvező ára és hagyományos megjelenése miatt sokak körében keresett termék. 


Kávéházi karnisok

Sok esetben nincs elegendő hely a karnis használatához, vagy az ablaka természete, esetleg a kilátás szükségessége követeli meg az ablakra elhelyezhető függönyök szükségességét. Ezeket a gyakran alacsony és megfelelő kilátást biztosító fényáteresztő függönyöket tartó a kávéházi karnisok vagy közismert nevükön a vitrázsrudak.


Kiegészítők

Cleme

În oferta noastră pot fi găsite atât cleme metalice la I-profil clasic, cleme Classic sub formă de scoici, cât și cleme plastice cu role, astfel oferind posibilitate de a găsi produsul cel mai potrivit.    


Cârlige perdele

Perdelele și draperiile pot fi legate de perete folosind diferite tipuri de cârlige. 


Baghete

Cu ajutorul baghetei tragerea perdelei și al draperiei poate fi mai ușor de realizat, chiar și în spații cu tavan mai înalt.