InteriArt®

Ekskluzivna kolekcija

Szintetika

Nova unutarnja umjetnost, koja ce se držati za ruke i prati kroz različite stilove, boje i namjene. To vam daje fantazije i ideje odjednom. Kolekcija, koja vas inspirira.

Više na: www.interiart.hu

InteriArt® - Karnisok

Motivo

Motivo

Nagyfokú variálhatóság, kétféle választható felület, mutatós tartozékok, négy elérhető szín, kedvező ár. Ezek jellemzik a Motivo karnist, amivel biztosan megtalálja az ablakához illő megoldást.

Elegante

Elegante

Szálcsiszolt, egysínes, letisztult megjelenésű prémium karnisunk a modern enteriőrök megkerülhetetlen tartozéka. Számos extra és végiggondolt megoldás tette a karnisok királyává.

Decolino

Decolino

Két sín, hajlított előlap, nyolc különböző színvariáció, letisztult, modern formavilág, praktikusság, kiváló ár-érték arány. Így teszi otthonát a DecoLino különlegessé.

Elegante Start

Elegante Start

Elegante profil Motivo tartóval és végzáróval. Ez a karnis egyszerre ötvözi az Elegante minimalista megjelenését, a Motivo praktikusságát és kedvező árát.

Hellas

Hellas

A Hellas rúdkarnisokat olyan terekbe javasoljuk, ahol a karnis maga is egyedi dizájnelem lehet, hiszen a szoba hangsúlyos díszeként kerül a középpontba.

Empire

Empire

A rúdkarnisok császára. 25 mm-es átmérőjével a legnagyobb ablakfelületek vagy belmagasságok mellett sem marad láthatatlan, így bátran ajánljuk a polgári házaktól akár a skandináv stílusú lakásokig bármilyen épületbe.

InteriArt® – Textilek

Válasszon széles kínálatú exkluzív fényáteresztő és dekor anyagaink közül!

InteriArt® textileink

Szintetika