Motivo


Teljesen egyedi fejlesztésű, két oldalon használható design profil. A fogyasztóra bízzuk, hogy a hullámos vagy bordázott oldal mellett teszi le a voksát, amelyet később akár meg is változtathat. A csavartakaró lapkával ellátott kecses tartóknak köszönhetően pedig az igazán kritikus szemek sem találhatnak kifogást rajta. Számos extra elérhető hozzá, amelyeket lejjebb részletezünk.


A karnisokat egyedi méretre gyártjuk, akár 6 méteres hosszig. A készre szerelt szerkezetek tartalmazzák a rögzítéshez szükséges furatokat, csavarokat és tipliket, valamint a függöny felhelyezéséhez szükséges csúszkákat és kampókat is, így egy rövid szerelés után már élvezhetjük is az új karnisunk adta előnyöket.

Prémium kategóriás szerelt karnisaink számos extrával rendelhetőek, amelyeket karnistípusra vonatkozóan az alábbiakban részletezünk.

Szintetika

Extrák

Klikk csúszka

Klikk csúszka

Ki ne szeretné függönyét a lehető legegyszerűbb módon rögzíteni a karnishoz, és szükség esetén a lehető leggyorsabban leszedni? Erre kínálunk megoldást klikk csúszkáinkkal.

Elhúzószerkezet

Elhúzószerkezet

A sínbe szerelt elhúzószerkezet alkalmazása esetén karnisunkat zsinórral kényelmesen kezelhetjük, a szerkezet minden részlete személyre szabható.

Saroktoldás

Saroktoldás

Igény szerint megoldható a profilok saroktoldása is, karnistípustól függően akár tetszőleges szögben, így a karnis megszakítás nélkül követheti a fal vonalvezetését. 

Motivo tartó

Motivo tartó

A Motivo tartó stabil, elegáns, vonalvezetése a profil hullámos oldalához igazodik. Oldalról becsúsztatható csavartakarójával a legkritikusabb szemeket is elégedettséggel tölti el.

Bracket

All
White
Alu-szatén
Bronze-matte
Antracit

Finial

All
White
Alu-szatén
Bronze-matte
Antracit

Accessories

All
White
Alu-szatén
Bronze-matte
Antracit

Profile

All
White
Alu-szatén
Bronze-matte
Antracit