mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Karnisok ÚJ!

Raffroló rendszer

A raffroló divatos, letisztult megjelenésének köszönhetően egyedi kiegészítője lehet fiatalos lakásoknak, modern irodáknak és enteriőröknek. A rolószerkezet jellemzője, hogy az függőleges mozgatással, ráncolás nélkül, a pálcatávolságok arányában hajtogatva gyűjti egymásra a kelmét.

A raffroló oldalfalra és mennyezetre egyaránt rögzíthető. Praktikus megoldási lehetőséget kínál olyan helységekben, ahol a hagyományos függöny alkalmazása nem kivitelezhető, ugyanakkor a raffroló kiválóan kombinálható lapfüggönnyel és a hagyományos, ráncolt függönyökkel egyaránt. További előnyei, hogy a rolószerkezetek lehetővé teszik szinte bármilyen, még a legnehezebb anyagok pl. Black Out textilek használatát is; továbbá az, hogy ez egy rendkívül anyagtakarékos megoldás, hiszen csak a széleken lévő behajtások miatt kell 10-15 cm-rel több anyagot felhasználnunk. A textilt tépőzárral rögzítjük a rolószerkezet tetejéhez, az anyag feszességét pedig az alján kialakított részbe elhelyezett és bevarrt alumínium súlylap biztosítja.

A Szintetika KARNISVILÁG Kollekciónkban megtalálják a rolószerkezet minden tartozékát, az alapanyagot, valamint a varrás- és összeszerelési szolgáltatást is biztosítunk megrendelőinknek!

A Szintetika KARNISVILÁG raffroló-rendszere két nagy csoportra bontható: a zsinóros és a gyöngyláncos rendszerre.  A zsinóros raffrolók felépítése egyszerűbb, ezáltal árban is versenyképesebb. A szerkezet könnyű kezelhetőségét biztosítja, hogy a sík és XL-es kezelők felhúzáskor egyaránt, a zsinór függőleges helyzetbe emelésével azok bármilyen pozícióban megakaszthatók, magunk felé húzva pedig kioldhatók. A zsinóros sík raffroló további előnye, hogy a szerkezet vastagsága csupán 1,5 cm, így azok a legszűkebb helyekre is felszerelhetők. Hosszabb rolók esetén azonban problémát jelenthet, hogy felhúzott állapotban a teljes zsinórzat a roló mellett lóg. Ebben az esetben már a gyöngyláncos rolót ajánljuk.

A gyöngyláncos raffroló egy fejlettebb technológiájú, igényesebb termék, ahol az alkatrészek és az anyag már a tokon belül helyezkedik el. A roló mozgatására a gyöngyláncos megoldáson túl a luxus elvárások kielégítését szolgáló távirányítós, motoros megoldás is megtalálható kínálatunkban.

A fényáteresztő anyagokhoz a húzózsinóros raffroló szerkezet is tökéletesen megfelel, a közepesen nehéz sötétítő anyaghoz azonban már a gyöngyláncos rolószerkezetet ajánljuk felszerelni.

Mindhárom roló esetében az alkatrészek legnagyobb igénybevételének kitett elemei fémből készülnek a hosszú élettartam érdekében.

Tekintse meg raffroló katalógusunkat!

A Szintetika Karnis Világ raffroló megrendelőlapjai itt letölthetők!