mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Speciális igényekre szabva

Kollekciónk kialakítása során arra törekszünk, hogy a vendéglátóipar minden szegmensének tudjunk megoldást kínálni textiligényeinek kielégítésére. Termékeink köre dinamikusan bővül, ahogy az Önök által felkínált kihívásokra megoldásokat találunk.

Hotel
Hotelek számára a legfontosabbak a szobákban használt textilek, mint például az ágyneműk, törölközők. Ezeknek a textileknek elengedhetetlen tulajdonsága a strapabírás, könnyű kezelhetőség, a megfelelő tisztítás lehetősége. A funkcionalitáson kívül fontos még a szobák otthonossá tétele, amelynek szintén nélkülözhetetlen eszközei a különböző lakástextilek – függöny, dekor, ágytakaró, legújabb divatként az ágysál és az ezek díszítésére használt paszományok (rojtok, bojtok, zsinórok, szalagok). A kívánt hangulat, stílus könnyen elérhető a megfelelő textilek használatával, melyeket alkalmazhat a hotel közösségi tereiben, folyosókon, recepción és a szálloda éttermében is. Megtalálja nálunk a jogszabályokban előírt égéskésleltetett függönyöket, dekorokat, a kiváló fényzáró hatású Blackout sötétítőket, egyedi és előre gyártott ágytakarókat, ágyneműket, lepedőket, takarókat, párnákat, paplanokat (akár antiallergén kivitelben is) törölközőket; bármilyen textilt, amire szüksége van szállójában.

Restaurant
Éttermekben szintén a funkcionalitás az első, hiszen az itt használt abroszok, szalvéták, konyharuhák nagy igénybevételnek vannak kitéve. A nedvszívó képesség, ami a szalvétánál elengedhetetlen, nem biztos, hogy az abrosz esetén is kívánatos. Nagymértékben csökkentheti a szükséges mosások számát, ha az asztalterítő vízlepergető bevonattal van ellátva. Akár 320 cm széles alapanyagainkból lehetséges, hogy toldás nélkül készítesse el abroszait a legnagyobb asztalra is. A hely varázsát könnyen megteremtheti, ha megfelelő stílusú függönyökkel öltözteti fel ablakait, pláne, ha azok összhangban vannak a teremben használt többi textillel – székszoknyával, asztali futóval, szalvétával. 

Catering
Kitelepülések, külső rendezvények lebonyolítása esetén nem csak a sűrű használat, de a szállítás is különösen igénybe veszi a textileket. Fennállásunk során kiváló, egyszerűen kezelhető megoldásokat fejlesztettünk ki az asztalszoknyák ráncolására és rögzítésére. A nyolcféle ráncolási mód valamelyikével, vízlepergető textilből készített asztalszoknya hosszú ideig egyedi és elegáns résztvevője lesz rendezvényeinek. Extra széles (320 cm) alapanyagunkból toldás nélkül készítünk Önnek földig érő abroszt koktélasztalra, könyöklőre vagy akár 180cm-es átmérőjű körasztalra is, elegáns kivitelben.