mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Szerződési feltételek


Az alábbi szerződési feltételek nem teljes körűek, általános információkkal szolgálnak. Ha szerződési szándékuk van, kérjük töltsék ki a kapcsolatfelvétel menüpont alatti mezőket, és kollégánk felkeresi Önt a teljes kollekcióval és szerződéssel.

Szintetika Kft. a SZINTETIKA GOLD KOLLEKCIÓ néven bevezetett vágóprogramjának keretein belül, annak árjegyzékében szerepeltetett termékcsoportból vállalja egy végnél kevesebb mennyiségű áru szállítását is Vevő részére az alábbi pontokban felsorolt feltételekkel.

Áruszállításra mindig konkrét megrendelés alapján kerül sor.

Megrendelést le lehet adni faxon: a 06-96/618-211 számon, e-mailben: vagoprogram@szintetika.hu, sms-ben: 06/20/539-9964 illetve a www.szintetika.hu weboldalon.

A megrendelésnek tartalmaznia kell: Vevő nevét, a szerződés nyilvántartási számát, az áru nevét vagy cikkszámát, mennyiségét, szélességét, kért szállítási határidőt, színét vagy színszámát.

Szállító vállalja, hogy a megrendelt árut   - amennyiben az raktáron van - a megrendeléstől számított 48 órán belül postára adja. Abban az esetben ha a megrendelt áru nincsen raktáron Szállító vállalja, hogy a megrendelést, a  lehetséges szállítási határidő feltüntetésével, 24 órán belül, írásban visszaigazolja.

Nettó 30.000 Ft alatti megrendelés esetén a szállítási költséget a Vevő, nettó 30.000 Ft értéket meghaladó megrendelés esetén Szállító viseli.

A szállítás gyorspostai szolgálattal történik.

A Szállító a teljesítés napján érvényes lista árakon szolgálja ki a Vevőt. Áremelési szándékát a hatálybalépés előtt 15 nappal írásban közli a Vevővel.

Szállító vállalja, hogy a mellékelt árlistán szereplő termékkört 1 évig a vágóprogramban szerepelteti, az esetleges változásokról Vevőt írásban értesíti. A kollekcióban szereplő termékekből mintasál és egyúttal mintasál-állvány áll a Vevő rendelkezésére, melyet árjegyzéki áron megvásárolhat.

A minőségi kifogást a Vevő az átvételtől számított 5 munkanapon belül írásban jelzi a Szállító részére. Szállító minőségi reklamációt csak a még fel nem dolgozott áru esetében tud elfogadni. Nem minősül minőségi hibának azonos megrendelt desszinből, különböző időpontokban eltérő színárnyalatban szállított áru, mivel Szállító nem tudja garantálni, hogy a gyártó azt minden esetben azonos színárnyalatban gyártja.