mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Karnisok ÚJ!

Karnisvilág

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önöknek cégünk legújabb termékkörét, a Szintetika Karnisvilág névre keresztelt karnis kollekciót!

A kollekciónk jelenleg 8 termékcsoportban - a 16 mm-es rúdkarnisok, a design karnisok, az alumínium- és műanyag sínrendszerek, a lapfüggöny szerkezetek, a raffrolók, a fakarnisok illetve a kávéházi- és vitrázsrudak körében- nyújt széles választékot, és számtalan, különleges függöny felfüggesztési lehetőséget!

Vásárolja meg Szintetika Karnisvilág Katalógusunkat, amelyben minden termékünket megtalálja megnevezéssel, fényképpel, mérettel ellátva illetve a kiszerelési egység feltüntetésével vagy vásárolja meg a rendkívül kedvezményes áron kapható bemutatótáblánkat! A különböző méretekben kapható bemutatótáblán lévő termékminták nagyban megkönnyíthetik vásárlói számára a döntést, s ennek segítségével könnyebben megtalálhatják a számukra legideálisabb karnist!

Reméljük, hogy karnisaink is elnyerik tetszésüket, és sikeresen tud majd válogatni kíváló minőségű kínálatunkból! Várjuk megrendeléseit!