mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Közületeknek

Közületeknek

Közületek számára a funkció mellett lényeges az egyszerű, elegáns megjelenés. Irodaházak, színházak, kollégiumok, iskolák, egyéb közintézmények esetén általában nagy tételről beszélünk, ezért az ár kiemelten fontos lehet. A sok felhasználó, és az állandó használat megköveteli a kiváló minőséget, legyen szó bármilyen textilről.

A nagy volumenű megrendelések esetén a döntéshozatal általában hosszú, a beszállítok pályáztatása, esetleges közbeszerzés, támogatások igénylése, ajánlatok összehasonlítása mind időt igényel. A hosszú átfutási időt többnyire rövid teljesítési határidő követi, ezért sok beszállító elvérzik teljesítéskor. Ennek kivédésére a közületek által kedvelt függönyökből nagy mennyiség áll rendelkezésre raktárunkban, hogy akár több száz méteres rendeléseket is villámgyorsan tudjunk teljesíteni.

Hiába a nagy mennyiség, ez nem mindig jelent egységes méreteket, ezért teljes szolgáltatás áll rendelkezésére, a helyszíni felméréstől kezdve a varráson át a felszerelésig, hogy a függöny a belső tér díszévé váljon.

Megtalálja nálunk a jogszabályokban is előírt égéskésleltetett függönyöket, dekorokat, a kiváló fényzáró hatású Blackout sötétítőket, egyedi és előre gyártott ágytakarókat, ágyneműket, lepedőket, takarókat, párnákat, paplanokat (akár antiallergén kivitelben) törölközőket; bármilyen textilt, amelyre szüksége van. A forgalmazott termékek csoportját megtalálja a Termékek menüpont alatt.

Nyitottak vagyunk a kihívásra, engedje meg, hogy következő textil beszerzésekor bizonyíthassunk!