mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Bemutató

A vendéglátóhelyek mindennapi munkájában a textilek funkcionalitása mindennél fontosabb, a nagy igénybevétel, sok mosás, könnyű kezelhetőség magától értetődő kívánalom. Ezen kívül azonban a textilek esztétikai szerepe sem elhanyagolható. Ezen kiegészítők varázsolják otthonossá a belső tereket – hozzáadják azt a pluszt, amely nyilvánvalóvá teszi, hogy a vendéglátó ügyel a legapróbb részletekre is. A függönyök, abroszok és egyéb textilek részleges vagy teljes cseréjével oldható meg legegyszerűbben és a legkevesebb pénzből tereink újjávarázsolása. Olyan ez, mint ruhatárunk - egy-két új, divatos darabbal az egészet felfrissíthetjük, divatossá tehetjük.

Munkatársaink között van vendéglátói múlttal rendelkező kolléga, az ő tapasztalatai és a folyamatosan változó előírások alapján próbálunk a lehető legjobban megfelelni az Ön textilekkel kapcsolatos igényeinek. Kimondottan a vendéglátói elvárásokhoz igazított textilek széles választéka áll rendelkezésére. A tervezéstől kezdve, teljes kivitelezésen (felmérés, varrás, felszerelés) át komplett szolgáltatással állunk rendelkezésére. Tapasztalt kollégáink szakértői tanácsokkal látják el Önt a textilek világában - segítenek Önnek álmai megvalósításában.

HoReCa kollekciónk termékeiről a „Speciális igényekre szabva” menüpont alatt kap bővebb információt. Ha kollekciónk felkeltette érdeklődését elérhetőségeink bármelyikén személyes bemutatkozást kérhet kollégánktól.

Kérjük, biztosítson lehetőséget számunkra, hogy cége következő textil beszerzésekor ajánlatot adhassunk!

Tisztelettel várjuk ajánlatkérését és megrendelését!


           Vágó Péter
HoReCa Termékmenedzser