mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Kiállítás 2015 tavaszK
öszönjük minden kedves látogatónak, hogy ellátogattak 2015. februári kiállításunkra!

Köszönjük minden kedves látogatónknak, hogy ellátogattak a 2015. februári kiállításunkra!

 

Az eddigiekhez képest az egyik legnagyobb új termékkínálattal állt elő cégünk. Nagy örömünkre és megelégedésünkre szolgált, hogy szinte egytől egyig pozitív visszajelzést kaptunk a partnereinktől, amit ezúttal is nagyon köszönünk.

Természetesen most is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a mai kor igényeinek megfelelő minőségű textilanyagokkal, trendszínekkel, illetve mintákkal bővítsük cégünk termékkínálatát. Új stílus jellemezte a dessineket és a kiállítási installációt egyaránt.

Szinte minden termékkörben van újdonság.  A sötétítő függönyöktől a fényáteresztőig minden kategóriában történt bővülés.  Körülbelül 50 új dessinnel bővült a véges kollekció, valamint 26 új dessinnel a GOLD vágós kollekció, ami kb. 300 pozíciót jelent. Az abrosz-deko kollekciónk is bővült nemcsak sok-sok vidám és trendi színnel, hanem mintában is. Az eddigiektől eltérő díszpárna-újításunk, a kutyás-cicás kollekció a várt sikert hozta.

Amennyiben nem tudta kiállításunkat megtekinteni, keresse az új kollekciókat üzletkötőinknél, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Az összes kiállítási fénykép egyben letölthető. Kattintson ide!