mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Kiállítás 2014 ősz

Ismét bemutattuk őszi újdonságainkat a telephelyünkön megtartott házivásáron. 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok dicséretet amit az ellátogató vevőinktől kaptunk!

 

Szinte minden termékkörben van újdonság, a méltán kedvelt kétszer nyomott black outok nagy sikerre számíthatnak. A modern és klasszikus stílus kedvelői is találnak kedvükre valót a láncirányú- az egész végen végigfutó, csíkos termékekből, mely azonos látvány mellett megkönnyíti a konfekcionálást, hisz az anyagot nem kell elforgatni és toldani.

 

Újdonság a roletta kínálat, a beltéri árnyékolók 90-200 cm-es szélességben elérhetők. Egyedi megoldás az adapter, amellyel a roletta a rúdkarnis tartójához rögzíthető, így egyedülálló megoldások készíthetők a roletta és a függönyök különböző kombinációjával. Az elérhető anyagok igazán minőségiek, strukturált, fényáteresztő hálós és len- illetve bambusz hatású natúr anyagok, többféle színben, melyről már elérhető a roletta textil katalógus.

 

A bemutatott függönymodelljeink idén is lelkes fogadtatásban részesültek, hiszen számos friss dekorációs és varrási ötletet tekinthettek meg a látogatók.

 

Amennyiben időbeosztása nem tette lehetővé, hogy eljöjjön rendezvényünkre, keresse az új kollekciót üzletkötőinknél, akik örömmel állnak rendelkezésére a termékek bemutatására! 

 

Az összes kiállítási fénykép egyben letölthető. Kattintson ide!