mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Filozófia


Üdvözöljük a Szintetika Kft. világában! Alapgondolatainkat azért fogalmaztuk meg, hogy képet adjunk cégünkről, gondolkodásunk módjáról.

Célunk az elégedett vevő

Csapatunk mindennapi munkájának legfőbb célja az elégedett vevő. Kereskedőként a legnagyobb hangsúly a forgalmazott termékeken, és a hozzájuk kapcsolt szolgáltatáson van. Termékeinket mindig úgy választjuk ki, hogy annak ár-érték aránya a lehető legmagasabb legyen, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre is. Rugalmasság, pontosság, megbízhatóság, szakértelem, innováció – ezen alappillérekkel próbálunk meg szolgáltatások terén mindig az élvonalban maradni. Kollekcióink kialakításával szeretnénk a különböző vásárlói célcsoportok egyedi igényeihez a lehető legjobban alkalmazkodni.

Szintetika – barátságos munkakörnyezet

Elégedett dolgozó – elégedett vevő. Nagyon fontos számunkra, hogy kollégáink otthon érezzék magukat, örömmel dolgozzanak. Kihívásokkal teli munkaköröket alakítottunk ki egy biztonságos környezetben, hogy munkatársainkkal együtt magabiztosak lehessünk, mindig motiváltan dolgozhassunk. Az évek során dinamikus, megbízható csapat állt össze, aki várja a kihívásokat.

Kölcsönös tisztelet és bizalom a szállítókkal

A kiválasztott beszállítók a világ legjobbjai közé tartoznak az általuk kínált termékekkel. A tisztességes üzleti magatartás az alapja a sokszor már-már baráti kapcsolatnak, melyet a gyártó cégekkel ápolunk, hogy kínálatunk versenyképes lehessen a régióban.

Mindenkor felelős, becsületes üzleti magatartás

Cégünknél a felelősségteljes üzletpolitika mindenekfelett áll. Célunk, hogy az összes velünk kapcsolatban álló fél szemében korrekt, becsületes vállalkozás legyünk.