mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Lakástextil 2012 kiállítás

Köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy ellátogatott Budapestre, a Material Centerben megrendezésre kerülő tavaszi kiállításunkra!


Az idén tavasszal sínszalagaink kínálatát teljesen átdolgoztuk, megújítottuk. Jelenleg 32 különböző sínszalagból választhatnak vásárlóink. Mostantól különböző ringliszalagok és a hozzávaló 4cm átmérőjű ringlik közül is válogathatnak vevőink. Magyarországon elsőként mutattuk be a nagyérdeműnek az úgynevezett slalomcsúszkát, mely a ringliszalaghoz hasonlóan csodaszép, egyenletes hullámokat varázsol függönyeinkre!

Black Out kollekciónk új tagjaként köszöntöttük többek között a nyomott New York Black Out-ot, mely rendkívül lelkes fogadtatásban részesült; valamint a különleges tapintású kalanderezett Fortuna Black Out-ot. A sötétítő függönyök között a nemzetközi trendnek megfelelően több vastag minőségű, természetes fogású desszin került bevezetésre, több 3D-s mintázással.
 
A szezon közeledtével bemutattuk új húsvéti terítő kollekciónkat, melyet a galériák menüpontban honlapunkon is megtekinthetnek.

A Szintetika Karnis Világ kollekciónk kínálatát tovább bővítettük: a kiegészítők között 2012. márciusától megtalálják a többféle színben kapható, különböző profilokhoz tartozó csipeszeket valamint a többféle mintájú és színű függöny kikötő kampókat. Ezen felül tovább bővült a café-és vitrázsrudak választéka is!

Reméljük, hogy 12 kiállított új függönymodellünk ötletekkel szolgál majd azok felhasználását illetően, valamint hogy  az idei évben is sikeresen tud válogatni a folyamatosan bővülő, rendkívül változatos és sokszínű termékkínálatunkból!
 
Az összes kiállítási fénykép egyben letölthető. Kattintson ide!