mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Szintetika Karnisvilág

Cégünk karniskatalógusa, a Karnisvilág is megújult.  Az új, könyvformátumú kiadvány cégünk összes aktuális termékét tartalmazza a szokásos átlátható formátumban, színes fényképekkel illusztrálva.

A 2015. tavaszi kollekcióban bemutatott új kávéházi rudak és az Elegante termékcsoport új Optimo tartói mellett a korábbi kiállításokon bemutatott Vidella roletta, Linea elhúzó szerkezetes alukarnis és fabetétes műanyag karnis termékcsaládok is szerepelnek immáron az új katalógusban, amely elérhető árazatlanul és ajánlott fogyasztói árakkal kitöltve is.

 

Vásárolja meg Szintetika Karnisvilág Katalógusunkat, amelyben minden termékünket megtalálja megnevezéssel, fényképpel, mérettel ellátva illetve a kiszerelési egység feltüntetésével. Vagy éljen a csupán néhány hétig tartó lehetőséggel, és vásárolja meg a rendkívül kedvezményes, bevezető áron kapható mintakockánkat vagy bemutatótáblánkat! A különböző méretekben kapható bemutatótáblán lévő termékminták nagyban megkönnyíthetik vásárlói számára a döntést, s ezáltal könnyebben megtalálhatják a számukra legideálisabb karnist!
 
A termékekkel kapcsolatosan keresse üzletkötőinket, vagy hívjon bennünket a 96/618-200-as telefonszámon, ahol szívesen állunk rendelkezésére!  Reméljük, hogy karnisaink is elnyerik tetszésüket, és sikeresen tud majd válogatni kínálatunkból! Várjuk megrendeléseit!