mod_kepvalto
 
Cégbemutató Események Hírek Elérhetőség

Technikai háttérÚj telephelyünk elkészültével a munkafolyamatok teljesen átalakultak. Olyan technikai háttér kiépítése vált lehetővé, amely korábban a hely szűke miatt elképzelhetetlen lett volna. Ezek az innovációk a munkavégzés megkönnyítése mellett olyan komoly fejlődési potenciál felépülését is lehetővé tették, mint az exportpiacok kiszolgálása. A bővülő piacok mindenkori gyors és rugalmas kiszolgálása kihívás logisztikai rendszerünk számára, amelynek alapja egy korszerű közel 1000 m2-es raktárépület teljeskörű kisegítő technikával felszerelve.

Ahhoz, hogy Ön filozófiánknak megfelelően mindig a lehető legjobb minőségű árut kapja pénzéért, minőségellenőreink két meo-gépen vizsgálják át számos termékünket mielőtt az kereskedelmi forgalomba kerülhet.

A minőség-ellenőrzés után egy akár 300 cm széles textil négyrétbe hajtására képes dublírozó gép áll munkatársaink rendelkezésére, hogy az Önhöz érkező függöny csomagolása kifogástalan legyen.

Nyolcgépes varrodánk fő feladata kiskereskedelmi egységünk kiszolgálása, ezen kívül azonban a nagykereskedelmi tevékenységből adódó feladatokat is teljes körűen elvégzi, legyen az a kiállítási fazonok megvarrása vagy mintasálak gyártása.

Ez a háttér biztosítja dinamikus csapatunknak, hogy Ön a lehető legrugalmasabb, legkorrektebb kiszolgálásban részesülhessen.